FONTOS VÁLTOZÁS – NET Program

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. az egyes otthonteremtési állami feladatok karitatív szervezetek általi átvállalásáról szóló 2021. évi LXXXVI. törvény alapján 2022. január 1-jén bekövetkező változásokról 2021. december 17-én tájékoztatót küldött ügyfelei részére.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fennálló lakásbérleti szerződésükkel vagy részletvételi jogviszonyukkal kapcsolatos ügyekben 2022. január 1. napjától kezdődően már nem a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. jár el, így kérdéseikkel kérjük, hogy az MR Közösségi Lakásalap Közhasznú Nonprofit Kft.-hez forduljanak a következő elérhetőségeken:

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 1 795 5100

Ügyfélszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@mrkl.hu

Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 152.

Honlap:  www.mrkl.hu

Az MR Közösségi Lakásalap Közhasznú Nonprofit Kft. a lakásbérleti vagy részletvételi jogviszonyukat érintő minden további információról 2022. január 1-jét követően tájékoztatást nyújt Önöknek.

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a Kormány döntése alapján 2022. június 30-ig Önök továbbra is jogosultak a fizetési haladékra, azzal, hogy az önkéntes teljesítés – ahogy eddig, úgy – továbbra is lehetséges.

Annak érdekében, hogy az Önöket érintő változásokról naprakész információkkal rendelkezzenek, kérjük, hogy minden Önöknek küldött értesítést, tájékoztatót figyelmesen olvassanak el, és a befizetések / banki átutalások során  mindig győződjenek meg róla, hogy a megfelelő bankszámlaszámra teljesítsenek.

Együttműködésüket köszönjük!