BÉRLEMÉNNYEL ÉS HASZNÁLATON KÍVÜLI INGATLANOKKAL
KAPCSOLATOS HIBABEJELENTÉS

Bérleménnyel kapcsolatos hibabejelentés

A Magyar Állam tulajdonában, valamint a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. vagyonkezelésében álló, bérleti szerződés útján hasznosított ingatlan vonatkozásában bekövetkezett/feltárt valamennyi műszaki hibával, vagy rendellenességgel kapcsolatos bejelentésüket a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. műszaki szolgáltatója a KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. által üzemeltetett, a hét minden napján 0-24 óráig elérhető, rögzített hibabejelentő vonalon vagy e-mail címen van lehetőségük megtenni:

Telefonszám: +36 20 273 9400

E-mail cím:  diszpecser@kiving-mvh.hu

Használaton kívüli ingatlanokkal kapcsolatos hibabejelentés

A Magyar Állam tulajdonában, valamint a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. tulajdonosi joggyakorlása, vagy vagyonkezelése alatt álló – használaton kívüli – ingatlanok vonatkozásában bekövetkezett valamennyi műszaki hibával, vagy rendellenességgel kapcsolatos bejelentésüket a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. az  info@mvhzrt.hu e-mail címen munkaidőben fogadja.

MR Közösségi Lakásalap Közhasznú Nkft. tulajdonába került ingatlanokkal kapcsolatos hibabejelentés

Az egyes otthonteremtési állami feladatok karitatív szervezetek általi átvállalásáról szóló 2021. évi LXXXVI. törvény, valamint az annak alapján kiadott 1980/2021. (XII. 27.) Korm. határozat, illetve a 274/2018. (XII. 21.) Korm. rendelet értelmében a Magyar Állam tulajdonjoga, valamint a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. vagyonkezelői joga  a(z) – előbb említett – Korm. határozat 1. számú mellékletében felsorolt ingatlanok tekintetében 2022. január 1. napjától megszűnt. Ezzel egy időben az érintett ingatlanok a MR Közösségi Lakásalap Közhasznú Nonprofit Kft. tulajdonába kerültek.

Tekintettel arra, hogy a Maradványvagyon-hasznosító Zrt. vagyonkezelői jogának megszűnése okán már nem jogosult eljárni a tulajdonjog-változással érintetett ingatlanok vonatkozásában, így kérjük, hogy az ezen ingatlanokkal kapcsolatos ügyekben szíveskedjenek az MR Közösségi Lakásalap Közhasznú Nonprofit Kft-hez fordulni, az alábbi elérhetőségeken:

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 1 795 5100

Ügyfélszolgálat e-mail címe: ugyfelszolgalat@mrkl.hu

Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 152.

Honlap: www.mrkl.hu

A tulajdonjogváltozással érintett ingatlanok listáját tartalmazó kimutatás az alábbi linken érhető el [a Magyar Közlöny 2021. évi 42. számában megjelent 1980/2021 (XII. 27.) Korm. határozat 1. számú melléklete]:

https://njt.hu/jogszabaly/2021-1980-30-22 >>